Op zaterdag 2 februari 2013 houden we onze jaarlijkse vrijwilligersdag. We willen de dag weer op dezelfde manier organiseren als de vorige keer. Toen vergeleken we met hulp van u allerlei gegevens uit oude documenten die eerder in het archief in Gouda waren gekopieerd en hertaald. De resultaten van die vrijwilligersdag waren enkele levensverhalen van Kluiten die uit alle informatie naar boven kwamen. Deze verhalen publiceerden we in Casa Clutia 79.

Heeft u zin om een dagje met ons mee te puzzelen en iets te leren over het leven van onze voorouders? Reserveer deze zaterdag dan in uw agenda. De dag wordt weer gehouden in Leiden en duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Zijn er voorwaarden om mee te kunnen doen? Nee. Het enige dat nodig is, is interesse in geschiedenis. Als u ook nog van puzzelen houdt, wijst de rest zich vanzelf. Wij zorgen voor de materialen.

In verband met de catering is het wel prettig als u zich van tevoren aanmeldt bij Fred Kluit: research@cluyt.nl Hij zal u dan ook verder op de hoogte houden.