Beste donateur, beste bezoeker!

De Casa Clutia komt er weer aan! Dit keer is het een extra dik nummer, boordevol leuke artikelen over Kluiten. Over speurtochten door archieven, leuke anekdotes en Kluiten in het nieuws.
U zult wellicht denken, maar ik mis het septembernummer…? Nou dat klopt! Door een geboorte in september binnen het redactie-team, is dat nummer een beetje in het water gevallen, daarom is het decembernummer extra dik en draagt het de nummers van beide edities. Overigens maken moeder en kind het goed!

Heeft u ook nieuws voor de Casa Clutia? Heeft u iets leuks te vertellen over uw (groot)ouders, heeft u in de lokale krant gestaan… of heeft u een idee voor een artikel, omdat u vindt dat “dat nou eindelijk wel eens mag worden uitgezocht”? Aarzel niet en neem contact op met de redactie. Stuur een mailtje naar de redactie en vertel het ons!

Voor lief en leed (dat wij zowel op de website als in de Casa Clutia vermelden) kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Namens de redactie wens ik u een fijne decembermaand toe!

Janneke Kluit
Eindredacteur