Arjen schrijft zijn naam op de muur in het 'zweetkamertje'.

Het is al weer even geleden, maar op donderdag 25 november studeerde Arjen van Driel Kluit cum laude af als meester in de rechten. Het gemiddelde van zijn cijfers lag boven de 8,5, iets dat binnen de studie Staats- en Bestuursrecht zelden voorkomt. Arjen is de zoon van Leen-Arie van Driel Kluit, beheerder van het secretariaat van de familiestichting.
Trotse familieleden, vrienden en studiegenoten waren getuige van de officiële gebeurtenis.Na het officiële gedeelte mocht Arjen zijn handtekening op de muur in het fameuze ‘zweetkamertje’ schrijven. Hierna werd de sessie voortgezet in een nabijgelegen café waar namens de familiestichting Cluyt, bestuurslid Corrie Kersting hem een fraaie oorkonde overhandigde.

Het volledige artikel is opgenomen in Casa Clutia 74/75 dat in december 2010 verscheen. Inmiddels heeft Arjen ook een mooie baan gevonden. Een interview met hem staat gepland voor het april nummer van de Casa Clutia.