Gevel van Singel 312 te DrodrechtU had het natuurlijk al gezien in de vorige Casa’s en op de website, maar 8 oktober 2011 is er weer een landelijke reunie gepland. Achter de schermen wordt al een tijdje druk gewerkt om tot een mooi programma te komen. Dat verkeert inmiddels in een vergevorderd stadium, en daarom brengen we u graag weer wat verder op de hoogte.

Zoals reeds bekend wordt de reunie dit jaar in Dordrecht gehouden. We hebben daar een mooie lokatie gevonden op 10 minuten van het station en parkeergarages in de buurt: een prachtig herenhuis aan de Singel 312. Tussen 11:00 en ca 16:00 bieden wij u daar weer alle gelegenheid om bij te praten, kennis te maken en archiefstukken te bekijken, zoals vanouds, maar er staan ook nog een aantal andere leuke zaken op het programma. Voor lunch wordt ook gezorgd.

Een definitieve uitnodiging volgt uiteraard per post. Deze kunt u omstreeks mei verwachten. We hopen u graag in grote getalen te ontmoeten op 8 oktober in Dordrecht!

Even kort:
Wat: landelijke Reunie familiestichting Cluyt
Waar: Singel 312, Dordrecht
Wanneer: NU! (8 oktober 2011, van 11:00 tot ca. 16:00)

Zie ook: Reünie 8/10/2011